Hoppa till innehåll
Som vi har älskat – en film om Sara Parkman

Vi är nu redo att ladda upp inför den 25:e upplagan av Tempo Dokumentärfestival! Äntligen kan vi avslöja att Som vi har älskat – en film om Sara Parkman inviger den kommande festivalen den 4 mars 2024 på Rival i Stockholm!

Vi är otroligt glada över att få öppna festivalen med detta intima och mångfacetterade porträtt av en folkkär artist, som samtidigt hyllar kulturens egenvärde. Filmen har sin premiär på festivalen, där den även är nominerad till vår svenska långfilmstävling Tempo Documentary Award. 

Tempo har fått följa filmens regissör Gustav Ågerstrands filmskapande sedan vi visade hans kortfilm Tjuvgods 2013 i Tempos talangtävling New Doc. Det känns helt rätt att nu få inviga festivalen med hans första långfilm i ensam regi.

Ett begränsat antal biljetter kommer släppas till invigningsgalan den 4 mars i början av nästa år. Det fullständiga festivalprogrammet och biljetter släpper vi den 7 februari. Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att ta del av nomineringar till våra filmtävlingar redan i början av januari. 

Fler nyheter