Hoppa till innehåll

För att skaffa ackreditering loggar du in eller registrerar dig med dina personuppgifter här

När du gjort det klickar du på Lägg till kundklubb, klickar på Tempo dokumentärfestival och väljer Ackreditering

När du köpt din ackreditering kan du gå till de visningar du vill se och boka en fribiljett per visning. Observera att du behöver vara inloggad på Bio.se för att kunna boka fribiljetterna.
Till branschprogrammet på Ö2 och Bio Rio (Pitchen), kan du inte förboka biljett utan du visar upp din ackreditering på plats.
Några dagar före festivalstart kommer du få ett mail med information om hur du aktiverar ditt konto på Draken film för att kunna ta del av det digitala festivalprogrammet.  

Din fysiska ackreditering som behövs för att besöka branschprogrammet hämtar du ut i vårt branschcenter på Scandic Malmen. 

Med en branschackreditering får du fri tillgång till Tempo dokumentärfestivals branschprogram på Ö2scenkonst mellan tisdag och fredag under festivalveckan. Utöver det får du även gå på våra festivalvisningar på biograferna Victoria, Zita Folkets Bio, Grand, Bio Aspen, Klarabiografen och Reflexen samt ett onlinepass till våra visningar på Draken film.

Dessutom får du med branschackreditering tillgång till möteslokalerna hos Arena Skrapan under festivalen. Arena Skrapan är öppet från 4 mars till 8 mars kl. 08.00-17.00.

Vårt branschprogram sätter fokus på kreativitet och process. Genom att bjuda in samtidens mest intressanta gäster och aktörer får du energi till din egen process och chans att bygga värdefulla nätverk som ger dig en skjuts framåt. 

Vill du ta del av festivalens branschprogram och nyheter?

Ackreditering
1000 kr ink. moms

Skolackreditering
750 kr ink moms
Kontakta maria.lindeberg@tempofestival.se

På Tempos branschcenter på Scandic Malmen hämtar du ut din ackreditering.

Öppettider
Måndag: 12:00-15:00
Tisdag-fredag: 9.30-17:00
Lördag: 11:00-14:00

Frågor
info@tempofestival.se