Hoppa till innehåll

Vill du vara med och skapa Sveriges största dokumentärfestival?

Brinner du för dokumentärfilm och dokumentärt berättande och vad det kan bidra till för utveckling?

Tempo Dokumentärfestival är beroende av engagerade dokumentärälskare som hjälper oss både inför och under festivalen. Beroende på vem du är och hur du vill engagera dig kan engagemanget se olika ut. Kanske är du en av våra festivalfotografer, en klippa på att skriva text och uppdatera webb eller älskar att köra bil i Stockholm och vill hjälpa oss distribuera vår programtidning?

Under festivalen är det våra volontärer som framförallt är vårt ansikte utåt och som möter vår publik. Det är ett spännande och socialt uppdrag där besökarens upplevelse står i centrum.

För att bli volontär vid nästa års upplaga av Tempo dokumentärfestival – Hör av dig till oss via mail till volontar@tempofestival.se.

Vi ser att du är en social och självgående person som gärna möter vår publik och svarar på frågor, checkar in biljetter och hjälper till på andra sätt under veckans många olika filmvisningar, mingel, evenemang och andra festligheter. Som tack för dina arbetspass får du, förutom att jobba med ett härligt gäng, ett festivalpass, mat och en chans att ta del av hela festivalprogrammet med tillhörande filmvisningar, fester och evenemang!

Låter det intressant? 

Hör av dig med frågor till volontar@tempofestival.se

Övriga tjänster:
För spontanansökningar kontakta festivalchef Ida Thorén