Hoppa till innehåll

Här nedan listar vi vår festivals viktiga datum att hålla koll på för att inte missa att skicka ditt bidrag, delta eller köpa förmånliga ackrediteringar eller biljetter. Vi uppdaterar löpande, hör av dig till oss om du har frågor!

8 januari
Tempo Pitch
vänder sig till professionellt verksamma producenter/regissörer varav minst en av dem har producerat minst en film som distribuerats på biograf, TV eller VOD. Projektet ska mynna ut i en långfilm och vara i ett skede som lämpar sig för att presentera. Projektet ska vara i behov av finansiering. Läs mer om anmälan här.

15 januari 
Short Dox Radio är tävlingen som utser Sveriges bästa ljuddokumentär i kortformat! Den riktar sig både till dig som är etablerad inom radio- eller poddbranschen och dig som vill utforska berättande i ljud. Läs mer om anmälan här.

25 januari 
Tempo Ljudpitch
– Sveriges enda ljuddokumentärtävling!
En stark berättelse kan finnas hos erfarna dokumentärmakare likväl som hos dig som ännu inte gjort en dokumentär. Vi ser gärna att även verksamma dokumentärfilmare som vill testa radiomediet söker. Tempo ljudpitch är forumet för alla med en bra idé. Läs mer om anmälan här.

14 februari
Program- och biljettsläpp!
Släpper vi vårt program både online och genom vår nytryckta programtidning. På kvällen presenteras delar av programmet på Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen och du kan köpa de första, rykande heta biljetterna till Tempo Dokumentärfestival 2024, 4-10 mars.

4 mars
Invigning av Tempo Dokumentärfestival!  

5-8 mars
Branschprogram – Tempo Dokumentärfestival.

Tempo Dokumentärfestival 2024, 4-10 mars