Hoppa till innehåll

För dig som älskar dokumentärt berättande och vill se mycket under vår festival finns nu festivalpass!


Tempos festivalpass 2024
Festivalpassen är till för dig som vill se mycket till ett förmånligt pris. Passet ger dig möjlighet att boka en fribiljett till varje programpunkt i det fysiska programmet.
Pris: 500 krDigitalt festivalpass 
Delar av filmprogrammet kommer att kunna ses digitalt över hela Sverige via Draken Film. Filmerna finns tillgängliga under 48 timmar (om inte annat anges) med första filmstart den 4 mars 18.00. Med vårt digitala pass kommer du kunna se internationella dokumentärer som exklusivt visas i Sverige under festivalen och premiärer på en rad svenska korta och långa dokumentärer. Du kan antingen köpa ett 24h-pass eller ett för hela festivalveckan (sju dagar).Festivalpass GULD
En kombo av båda våra pass till specialpris. Med festivalpass GULD får du tillgång till både det fysiska och digitala programmet enligt ovan. 
Endast tillgängligt t.o.m. 4 mars

 

För att skaffa festivalpass eller digitalt festivalpass loggar du in eller registrerar dig med dina personuppgifter via länkarna.

När du gjort det klickar du på Lägg till kundklubb, klickar på Tempo dokumentärfestival och väljer vilket pass du vill köpa. När du köpt ditt pass kan du gå till de visningar du vill se och boka en fribiljett per visning. Observera att du behöver vara inloggad på Bio.se för att kunna boka fribiljetterna. 

Festivalpasset gäller ej programpunkterna Sound Sauna, In Pursuit of Repetitive Beats eller visningen på BAMBi, där finns däremot möjlighet att boka vårt rabatterade pris.

Festivalpasset är personligt och det går inte att överlåta pass eller biljetter till en annan besökare. Vi ber dig att vara beredd att visa legitimation om publikvärden frågar om detta.