Hoppa till innehåll

Nu är anmälan till Tempo Pitch öppen!

Sju projekt väljs ut till att presentera sina nya filmprojekt inför publik och en jury av utvalda experter från branschen. Vinstsumman på 90 000 kronor i utvecklingsmedel utgör Sveriges högsta dokumentärpitch-pris!

Tempo Pitch vänder sig till professionellt verksamma producenter/regissörer varav minst en av dem har producerat minst en film som distribuerats på biograf, TV eller VOD. Projektet ska mynna ut i en långfilm och vara i ett skede som lämpar sig för att presentera. Projektet ska vara i behov av finansiering.

Tempo Pitch anordnas i samarbete med Svenska Filminstitutet, Film Stockholm AB och SVT Dokumentär.

Här kan du läsa regler och kriterier för Tempo Pitch.

Anmäl ditt filmprojekt senast den 8 januari 2024.  

Kontakt och anmälan
Lena Nitsch, pitchproducent
lena@tempofestival.se

Fler nyheter