Hoppa till innehåll

Tempo letar kontinuerligt efter samarbeten och partnerskap med relevanta aktörer, oavsett om det gäller att samverka kring enskilda aktiviteter eller festivalen som helhet. Utöver festivalen i mars ordnar vi även Tiny Tempo för barn och unga i oktober, och arrangerar även publika evenemang året runt. Vi når både en bred, kulturintresserad allmänhet och en nischad dokumentärbransch.

Har du en idé om samarbete eller vill veta mer om oss? Hör av dig!

ida.thoren@tempofestival.se
ulrika.bandeira@tempofestival.se

 

Fler nyheter

Spetsa öronen och slut ögonen

Kan dokumentärt berättande ske med enbart ljud? Vi säger självklart ja! För andra året i rad bjuder Tempo Dokumentärfestival in till en dag i ljudets ära. Mona Abbasnejad är redaktör för Tempos ljudprogram och lyfter dokumentärens förmåga att påverka.– Jag …