Hoppa till innehåll

Direkt från tryckeriet kommer katalogen som presenterar det unika urvalet av årets mest känslosamma, utmanande, humoristiska och engagerande dokumentära verk. 

Släppet av årets festivalprogram firas med fest på Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen! Köp en Tempo-drink i baren, bli vägledd in i programmet av Tempo-teamet, bläddra i katalogen och hör dokumentärskaparna själva berätta om sina filmer. Med en månad kvar till Tempos invigning smygstartar festivalstämningen med ett BAM. Välkomna! 

 

PROGRAM

17.30
Dörrarna öppnas, vi bjuder de första på ett glas i baren.

18.00
Scenprogram. Festivalchef Ida Thorén och programchef Ulrika Bandeira intervjuar festivalgäster på scen och berättar om festivalens höjdpunkter. Därefter. Medverkande filmare DJ:ar och bjuder på sin bästa festivalmusik.

PLATS
Lilla hotellbaren, Scandic Malmen, Folkungagatan 50-52  T-bana: Medborgarplatsen.

Facebook event: 

 

 

Fler nyheter

Vinnarna på den 25 upplagan av Tempo Dokumentärfestival!

Vinnarna i de olika tävlingarna på Tempo Dokumentärfestival är nu utsedda. Under lördagskvällen har pristagarna i Tempos sju tävlingskategorier fått ta emot sina utmärkelser. Nedan följer namnen på vinnarna och de som fått hedersomnämnande samt juryns motivering till de respektive …