Den åttonde februari firar Tempo årets festivalprogram

Direkt från tryckeriet kommer katalogen som presenterar det unika urvalet av årets mest känslosamma, utmanande, humoristiska och engagerande dokumentära verk. 

Släppet av årets festivalprogram firas med fest på Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen! Köp en Tempo-drink i baren, bli vägledd in i programmet av Tempo-teamet, bläddra i katalogen och hör dokumentärskaparna själva berätta om sina filmer. Med en månad kvar till Tempos invigning smygstartar festivalstämningen med ett BAM. Välkomna! 

 

PROGRAM

17.30
Dörrarna öppnas, vi bjuder de första på ett glas i baren.

18.00
Scenprogram. Festivalchef Ida Thorén och programchef Ulrika Bandeira intervjuar festivalgäster på scen och berättar om festivalens höjdpunkter. Därefter. Medverkande filmare DJ:ar och bjuder på sin bästa festivalmusik.

PLATS
Lilla hotellbaren, Scandic Malmen, Folkungagatan 50-52  T-bana: Medborgarplatsen.

Facebook event: 

 

 

Fler nyheter

12 september 2023

Anmälan öppen till Tempos svenska tävlingar!

Nu öppnar anmälan för Tempos tre svenska tävlingar, Tempo Documentary Award, Tempo Short Award och New Doc. Deadline för tävlingarna är den 14 november 2023.

Läs

28 augusti 2023

Tempo söker praktikanter

Vill du praktisera på en dynamisk, rolig och kreativ arbetsplats? Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter under perioden oktober 2023 – april 2024.

Läs

16 juni 2023

Samarbeta med Tempo Dokumentärfestival

Tempo letar kontinuerligt efter samarbeten och partnerskap med relevanta aktörer. Har du en idé om samarbete eller vill veta mer om oss? Hör av dig!

Läs

16 juni 2023

Viktiga datum under hösten och vintern

Sommaren står för dörren, men redan nu vill vi tipsa om några viktiga datum i höst och vinter.

Läs

28 mars 2023

Stor publikökning under årets festival!

Ett stort och varmt tack från Tempo till alla som har varit delaktiga i årets festival genom att visa dokumentärer, medverka i samtal, samverka, vara volontär eller publik! Årets festival hade en 45% publikökning från förra året.

Läs

28 mars 2023

Jakten på det autentiska

Vad och vem uppfattas som autentisk? Hur har synen på det autentiska förändrats över tid? Hur arbetar dokumentären och fiktionsfilmen med begreppet? Vad förenar jakten på det autentiska med jakten på kärleken? Frågorna utgör utgångspunkt för fyra tillfällen med filmvisningar och samtal med bokens författare och andra gäster.

Läs