Hoppa till innehåll

Tempo bjuder i samarbete med Årsta Folkets Hus in till en filmvisning av Joyce Carol Oates ”A Body in the Service of Mind”. Efter filmen följer ett samtal med filmens regissör Stig Björkman och filmens producent och manusförfattare Stina Gardell, som modereras av Tempo Dokumentärfestivals programchef Ulrika Bandeira.

NÄR: 21 september kl 18.00
VAR: Årsta Folkets Hus, biografen
PRIS: 90 kr

Om filmen
Joyce Carol Oates beskrivs ofta som ”Amerikas främsta författare”, och hennes extraordinära talang är välkänd världen över. Filmen lotsar oss skickligt genom Oates gedigna författarskap och hur hennes romaner är djupt grundade i såväl hennes egen bakgrund, arbetsliv och relationer som i samtiden. Hon delar frikostigt med sig av sitt liv och sin kreativa process, och trots hennes vänliga men bestämda markering av hur långt vi får komma in, lyckas filmen ta oss till ett innerligt, insiktsfullt och kärleksfullt möte som lämnar oss både uppfyllda och lustfyllda. Och lite klokare.

Joyce Carol Oates ”A Body in the Service of Mind” distribueras av Folkets Bio och har biopremiär den 16 september.

Boka biljett till visningen HÄR.
ADRESS: Årsta Folkets Hus, Hjälmarsvägen 28, 120 53 Årsta

Fler nyheter