Hoppa till innehåll

I söndags hölls de sista Tiny Tempo-visningarna på Skärisbiografen och Zita. Vi är oerhört glada över att återigen ha fått möta publik, om än en begränsad, i biograf och hängmattegungor.

Skolbiovisningarna var både fysiska och digitala och vi hade den stora glädjen att hälsa regissören till Kids Cup, Line Hatland, välkommen till specialvisningen då både programchef Ulrika Bandeira och publiken fick chans att ställa sina frågor om filmen. Härligt hade också besökarna på smygpremiären av Sveriges Radio Barnradions Bovar och brott.

Nu hoppas vi på nya äventyr med Tiny Tempo de år som kommer!

Fler nyheter

Spetsa öronen och slut ögonen

Kan dokumentärt berättande ske med enbart ljud? Vi säger självklart ja! För andra året i rad bjuder Tempo Dokumentärfestival in till en dag i ljudets ära. Mona Abbasnejad är redaktör för Tempos ljudprogram och lyfter dokumentärens förmåga att påverka.– Jag …