Hoppa till innehåll

På fredag 17/9 invigs den publika delen av Tiny Tempo med en specialvisning av Kids Cup – och det finns fortfarande biljetter kvar! Regissören Line Hatland är på plats på biograf Zita och kommer att ha ett kort samtal efter filmen med Ulrika Bandeira, programchef på Tempo.

Missa inte heller tillfället att ta del av smygpremiären av Barnradions nya podd Bovar och brott. Kom till Skärisbiografen på lördag 18/9 och lägg dig tillrätta i de sköna hängmattegungorna i Skärisbiografens fina lyssningslounge. Programpunkten börjar kl 13.15 och är gratis, men bokning krävs.

Biljetter till filmprogrammet kostar 50 kronor och bokas på respektive biografs hemsida.

Här bokar du:
ZITA
Skärisbiografen

Se hela programmet HÄR

Festivalen anordnas på biograferna Zita och Skärisbiografen och storleken på publiken är givetvis anpassad till rådande restriktioner.

Varmt välkomna till Tiny Tempo!

Fler nyheter

Spetsa öronen och slut ögonen

Kan dokumentärt berättande ske med enbart ljud? Vi säger självklart ja! För andra året i rad bjuder Tempo Dokumentärfestival in till en dag i ljudets ära. Mona Abbasnejad är redaktör för Tempos ljudprogram och lyfter dokumentärens förmåga att påverka.– Jag …