Hoppa till innehåll

Tempo Meet Up är ett talangprogram som kombinerar samtal i grupp om egna projekt med seminarier, master classes, speed-dejt och filmvisningar i ett skräddarsytt program under några intensiva dagar i samband med festivalen i mars.

Med Tempo Meet Up vill vi stärka nyetablerade dokumentärfilmare som verkar över hela Sverige. Våra regionala samarbetspartner utser de deltagare som deltar från respektive region och deltar i programmet.

Här samlas talanger med olika bakgrund och får en unik chans till kontakt med den etablerade branschen och en möjlighet att utveckla sina projekt tillsammans med andra i samma situation. Tempo Meet Up ger deltagarna en möjlighet att i ett intimt sammanhang möta en professionell bransch, träffa beslutsfattare från dokumentärbranschen och knyta kontakter under festivalens ordinarie program, både det publika och det som är vikt för branschen.

Tempo Meet Up 2024 arrangeras med stöd av Svenska Filminstitutets stöd till talangutveckling i hela landet i samarbete med Region VästmanlandFilm på GotlandRegion UppsalaRegion GävleborgRegion VärmlandBoost HbgFilmregion SydostFilm i DalarnaFilm i SörmlandFilm i ÖstFilm Stockholm ABFörvaltningen för kulturutveckling/FilmCloudKultur i Halland – Film.