Branschackreditering

Välkommen till Tempo Dokumentärfestivals branschinformation!

Vill du ta del av festivalens årsprogram och nyheter? Börja prenumerera på våra branschutskick här!

Ansök om ackreditering till Tempo Dokumentärfestival 2023!

Vi är väldigt glada att kunna presentera ett spännande branschschema under festivalveckan även i år! I skrivande stund planerar vi för en festival både i biograf och från soffan, men branschpunkterna kommer framförallt ske på plats i Stockholm på Teater Tre och Indigo.

Med din ackreditering får du access till hela filmprogrammet digitalt vid Draken Film. Filmerna kommer att vara premiärsatta under veckan och kan sedan ses under 48 timmar om inget annat anges i programmet. Ett begränsat antal biljetter finns reserverade till varje fysisk visning och dessa kan hämtas på vårt branschscenter på Hotell Malmen samma dag som visningen sker. Enbart ackreditering gäller som biljett till fysiska visningar i mån av plats.

I år presenterar vi våra masterclasser online. Du som ackrediterad gäst får tillgång till dessa efter anmälan som görs via länk i mailet du får med övrig ackrediteringsinformation.

För att ansöka om ackreditering eller om du har andra frågor vänligen kontakta:

Louise Bodin

louise.bodin@tempofestival.se

2023 - Tempos andra hybridfestival!

Festivalen 2023 kommer att bli en hybridfestival och även branschprogrammet kommer att arrangeras både fysiskt och digitalt. Ackrediteringen ger dig tillgång till festivalens fysiska såväl som digitala arrangemang.

Vi följer rådande rekommendationer vilket gör att vi kan komma att kräva föranmälan till vissa programpunkter. Håll utkik efter mer information på hemsidan och i mail till ackrediterade.

Festivalcenter Scandic Malmen

Öppettider under festivalveckan:
måndag 12.00 – 15.00

tisdag – lördag 11.00 – 18.00

söndag 11.00 – 14.00

Om du har några frågor, kontakta vårt branschcenter på industry@tempofestival.se 

Branschschema

Här kommer info om schemat festivalen 2023 finnas när det börjar närma sig.

Tempo Impact Workshop

Tempo Impact Workshop arrangeras årligen I samarbete med Kreativa Europa Desk Media Sverige och fokuserar på hur man genom dokumentära uttryck kan göra intryck och avtryck för att påverka beteenden och strukturer.

Tempo Impact Workshop 2023

Här kommer info om TIW 2023 finnas när det börjar närma sig.

Tempo Meet Up

TMU är ett talangprogram som kombinerar samtal i grupp om egna projekt med workshops, master classes, filmvisningar i ett skräddarsytt program under några intensiva dagar i samband med festivalen i mars.

Med Tempo Meet Up vill vi stärka nyetablerade dokumentärfilmare som verkar över hela Sverige. Vi samlar talanger med olika bakgrund och ger dem en unik chans till kontakt med den etablerade branschen och en möjlighet att utveckla sina projekt tillsammans med andra i samma situation. Tempo Meet Up ger deltagarna en möjlighet att i ett intimt sammanhang möta en professionell bransch, träffa beslutsfattare från dokumentärbranschen och knyta kontakter under festivalens ordinarie program, både det publika och det som är vikt för branschen.

Tempo Meet Up 2023

Här kommer info om TMU 2023 finnas när det börjar närma sig.

Tempo Meet Up 2022

Tempo Meet Up arrangerades 2022 med stöd av Svenska Filminstitutets stöd till talangutveckling i hela landet i samarbete med Boost Hbg, Filmregion Sydost, Film i Dalarna, Film i Sörmland, Film i Öst, Film Stockholm, Förvaltningen för kulturutveckling/FilmCloud, Kultur i Halland - Film.