Hoppa till innehåll

Vill du praktisera på en dynamisk, rolig och kreativ arbetsplats? Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter under perioden oktober 2023 – april 2024.

Praktiken kan göras på hel- eller deltid och viss flexibilitet kring arbetsperioden finns. Festivalen äger rum vecka 10 och vi ser gärna att du kan vara med en bra bit inför det. 

Praktikant inom kommunikationsteamet

Som praktikant i kommunikationsteamet får du erfarenhet av ingå i ett kreativt samarbete. Du får utifrån vår kommunikationsplan vara med och publicera och skapa innehåll till våra sociala medie-kanaler. Du får också vara med och skapa digitala annonser och följa upp resultat, samt skapa och publicera innehåll på vår webb. Det finns utrymme för dig att komma med egna idéer på hur vi bäst kommunicerar till våra mottagare.   

Praktikant inom produktion/event

Under din praktikperiod på Tempo Dokumentärfestival får du vara med inför, i planeringsfas och i genomförandet av vår festival som innehåller ca 80 visningar, invigning på Rival, prisgala och avslutningsfest och därtill en rad specialarrangemang. Du ingår i produktionsteamet och får tillsammans med producenten utrymme att kreativt planera delar av vår festival.  

Välkommen med din ansökan eller med eventuella frågor till Ida Thorén, Festivalchef, ida.thoren@tempofestival.se  

Fler nyheter

Vinnarna på den 25 upplagan av Tempo Dokumentärfestival!

Vinnarna i de olika tävlingarna på Tempo Dokumentärfestival är nu utsedda. Under lördagskvällen har pristagarna i Tempos sju tävlingskategorier fått ta emot sina utmärkelser. Nedan följer namnen på vinnarna och de som fått hedersomnämnande samt juryns motivering till de respektive …