Hoppa till innehåll

Älskar du dokumentärer och är nyfiken på Sveriges fantastiska dokumentärmakare? Knip en av de 25 exklusiva biljetterna för två till Tempos invigningsgala den 6 mars 2023 på Rival i Stockholm!

Årets festival öppnar med galavisning, drinkar och efterfest på anrika biografen Rival! Då blir det svensk premiär för Maximilien Van Aertrycks och Daniel Axelsons nyskapande och hyllade film ”And the King Said, What a Fantastic Machine!” som nyligen vann Juryns Specialpris för Kreativ Vision på filmfestivalen i Sundance!

Pris: 550 kr (två entrébiljetter till mingel med välkomstbubbel, invigningsfilm och efterfest)

Vi ses!

Köp biljett HÄR

Fler nyheter

Anmälan till Short Dox Radio är öppen

Short Dox Radio är tävlingen som utser Sveriges bästa ljuddokumentär i kortformat! Den riktar sig både till dig som är etablerad inom radio- eller poddbranschen och dig som vill utforska berättande i ljud.

Anmäl din film till Tempo Pitch!

Nu är anmälan till Tempo Pitch öppen! Sju projekt väljs ut till att presentera sina nya filmprojekt inför publik och en jury av utvalda experter från branschen. Vinnande projekt tilldelas 90 000 kronor i utvecklingsmedel.

Tempo söker praktikanter

Vill du praktisera på en dynamisk, rolig och kreativ arbetsplats? Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter under perioden oktober 2023 - april 2024.