Hoppa till innehåll

Tempo har plats för praktikanter med inriktning på kommunikation! 

Tempo Dokumentärfestival äger rum den 6-12 mars 2023, på en rad platser i Stockholmsregionen och även med digitala visningar som når hela landet.

Vi är en dokumentärfestival som har film, radio, foto och även scenkonst i programmet. Vi ordnar också en rad branschaktiviteter med huvudfokus på dokumentärfilmare.

En praktik hos oss ger insyn i bland annat projektplanering och finansiering av stora kulturarrangemang, marknadsföring, pressarbete, publikarbete, produktion och webbproduktion. Praktiken innebär stort eget ansvar under handledning och huvudfokus för praktikplatsen kommer vara att stärka upp vårt kommunikationsteam. Så kunskaper i adobe-programmen och/eller fotografi är det en välkommen merit.

Praktik på Tempo innebär också goda möjligheter att knyta kontakter inom film- och kulturvärlden och våra praktikanter är välkomna att följa med på festivalens möten och ta del av skapandet av en festival i alla dess faser.

Mer information om Tempo Dokumentärfestival finns här på hemsidan.

Anmäl dig genom att maila info@tempofestival.se

Fler nyheter

Vinnarna på den 25 upplagan av Tempo Dokumentärfestival!

Vinnarna i de olika tävlingarna på Tempo Dokumentärfestival är nu utsedda. Under lördagskvällen har pristagarna i Tempos sju tävlingskategorier fått ta emot sina utmärkelser. Nedan följer namnen på vinnarna och de som fått hedersomnämnande samt juryns motivering till de respektive …