Hoppa till innehåll

Nu öppnar anmälan för tre av Tempos svenska tävlingar: Tempo Documentary Award, Tempo Short Award och New Doc.

Filmerna får vara producerade tidigast april 2022. Regler och anmälningsformulär finns nedan. Det går bra att anmäla samma film till två tävlingar (t ex Tempo Documentary Award och New Doc, eller Tempo Short Award och New Doc) förutsatt att den möter kriterierna i båda tävlingarna.

Deadline för tävlingarna var den 14 november 2022. Det går alltså inte längre att anmäla filmer. Vid frågor, kontakta redaktör för respektive tävling.

Kontakt:
Christina Höglund, redaktör Tempo Documentary Award
Christina.hoglund@tempofestival.se

Jennifer Norström, redaktör Tempo Short Award och New Doc
Jennifer.norstrom@tempofestival.se

Fler nyheter

Vinnarna på den 25 upplagan av Tempo Dokumentärfestival!

Vinnarna i de olika tävlingarna på Tempo Dokumentärfestival är nu utsedda. Under lördagskvällen har pristagarna i Tempos sju tävlingskategorier fått ta emot sina utmärkelser. Nedan följer namnen på vinnarna och de som fått hedersomnämnande samt juryns motivering till de respektive …