Hoppa till innehåll

Nu öppnar anmälan för tre av Tempos svenska tävlingar: Tempo Documentary Award, Tempo Short Award och New Doc.

På grund av den rådande pandemin kommer vi, i likhet med föregående år, att göra ett undantag i reglerna för Tempo Documentary Award. Till festivalen 2022 går det bra att anmäla filmer som redan har haft biopremiär. Filmerna måste dock vara producerade tidigast april 2021 och får inte ha visats på tv eller streaming-plattform än.

Deadline för tävlingarna var 10 november 2021.

Regler Tempo Documentary Award

Regler Tempo Short Award

Regler New Doc

Kontakt:
Christina Höglund, redaktör Tempo Documentary Award
Christina.hoglund@tempofestival.se

Maida Krak, redaktör Tempo Short Award och New Doc
Maida.krak@tempofestival.se

Fler nyheter

Vinnarna på den 25 upplagan av Tempo Dokumentärfestival!

Vinnarna i de olika tävlingarna på Tempo Dokumentärfestival är nu utsedda. Under lördagskvällen har pristagarna i Tempos sju tävlingskategorier fått ta emot sina utmärkelser. Nedan följer namnen på vinnarna och de som fått hedersomnämnande samt juryns motivering till de respektive …