Följ oss på Instagram & Facebook! Vi ses 6–12 mars 2023!

27 januari 2023

Den åttonde februari firar Tempo årets festivalprogram

Direkt från tryckeriet kommer katalogen som presenterar det unika urvalet av årets mest känslosamma, utmanande, humoristiska och engagerande dokumentära verk. Släppet av årets festivalprogram firas med fest på Lilla Hotellbaren på Scandic Malmen!
Läs

27 januari 2023

Sneak peak på Tempos seminarieprogram 2023!

Vi vill gärna ge er ett litet smakprov på vad som händer under festivalveckan. Första punkten vi släpper är ett samtal med Inka Achté om Raina Films distribution av internationella dokumentärer.
Läs

25 januari 2023

Stefan Jarl International Documentary Award – årets nominerade!

Stefan Jarl International Documentary Award är Tempos tävlingskategori för internationella dokumentärer i långfilmsformat. I år ingår åtta titlar i tävlingen, alla från olika länder. Vinnande regissör tar hem en prissumma på 2000 euro och avslöjas på festivalens avslutningsgala den 11 mars.
Läs

20 januari 2023

Sundance- och Berlinaletävlande And the King Said, What a Fantastic Machine! inviger Tempo Dokumentärfestival

Den 6 mars öppnar 2023 års upplaga av Tempo Dokumentärfestival med den svenska premiären av And the King Said, What a Fantastic Machine! av Axel Danielson & Maximilien van Aertryck. Filmen, som har världspremiär på filmfestivalen i Sundance, följd av visning på Berlinale är en del av årets fokus, som är Digitala speglingar.
Läs

Annonser