Hoppa till innehåll

Tempo hyllas varje år för sina fantastiska volontärer som gör festivalen möjlig. Vill du bli en del av vårt härliga festivalgäng 2024? Du får yrkeserfarenhet från filmbranschen, lär känna festivalen bakom kulisserna och får gå gratis på alla våra filmer!

Festivalen pågår 4 – 10 mars. Som volontär arbetar du i schemalagda pass tillsammans med andra på olika visningsplatser och events under veckan. Du väljer själv hur många pass du kan och vill ta. Det finns även möjlighet att jobba innan festivalen.

Är du fotograf och/eller filmare och vill bygga ut din portfolio? I år söker Tempo specifikt duktiga fotografer som kan dokumentera våra visningar, events och vårt branschprogram tillsammans med oss!

Maila ett kort personligt brev och CV till volontar@tempofestival.se

Vi ses!

Fler nyheter