Hoppa till innehåll

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Hör av dig till oss snarast för att vara del i teamet 7-13 mars 2022!

Du är en social och självgående person som gärna möter vår publik och svarar på frågor, checkar in biljetter och hjälper till på andra sätt under veckans många olika filmvisningar, mingel, evenemang och andra festligheter. Vi söker även personer som vill hjälpa till som informatörer till vårt bransch- och presscenter.

Som tack för dina arbetspass får du, förutom att jobba med ett härligt gäng, ett festivalpass, mat och en chans att ta del av hela festivalprogrammet med tillhörande filmvisningar, fester och evenemang!

Låter det intressant? Fyll i ett formulär här

Hör av dig till volontar@tempofestival.se om du har några fler frågor!

Fler nyheter

Vinnarna på den 25 upplagan av Tempo Dokumentärfestival!

Vinnarna i de olika tävlingarna på Tempo Dokumentärfestival är nu utsedda. Under lördagskvällen har pristagarna i Tempos sju tävlingskategorier fått ta emot sina utmärkelser. Nedan följer namnen på vinnarna och de som fått hedersomnämnande samt juryns motivering till de respektive …