Hoppa till innehåll

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Hör av dig till oss snarast för att vara del i teamet 7-13 mars 2022!

Du är en social och självgående person som gärna möter vår publik och svarar på frågor, checkar in biljetter och hjälper till på andra sätt under veckans många olika filmvisningar, mingel, evenemang och andra festligheter. Vi söker även personer som vill hjälpa till som informatörer till vårt bransch- och presscenter.

Som tack för dina arbetspass får du, förutom att jobba med ett härligt gäng, ett festivalpass, mat och en chans att ta del av hela festivalprogrammet med tillhörande filmvisningar, fester och evenemang!

Låter det intressant? Fyll i ett formulär här

Hör av dig till volontar@tempofestival.se om du har några fler frågor!

Fler nyheter

Anmälan till Short Dox Radio är öppen

Short Dox Radio är tävlingen som utser Sveriges bästa ljuddokumentär i kortformat! Den riktar sig både till dig som är etablerad inom radio- eller poddbranschen och dig som vill utforska berättande i ljud.

Anmäl din film till Tempo Pitch!

Nu är anmälan till Tempo Pitch öppen! Sju projekt väljs ut till att presentera sina nya filmprojekt inför publik och en jury av utvalda experter från branschen. Vinnande projekt tilldelas 90 000 kronor i utvecklingsmedel.

Tempo söker praktikanter

Vill du praktisera på en dynamisk, rolig och kreativ arbetsplats? Tempo Dokumentärfestival söker praktikanter under perioden oktober 2023 - april 2024.