fbpx

Välkommen att anmäla din film till Tempos tävlingar!

Anmälan till Tempos tävlingar Tempo Documentary Award, Tempo Short Award och New Doc är nu öppen! Välkommen att ansöka nedan. Deadline för samtliga tävlingar är 15 november.

Tempo Documentary Award är filmpriset för dokumentärer över 50 min. Priset presenteras i samarbete med Svenska Filminstitutet och prissumman på 75 000 kronor går till filmens regissör(er). Här samlar vi det mest intressanta på den svenska dokumentärscenen just nu. Anmäl din film senast 15 november!

Anmälan!
Tävlingsregler_tda_2020

Tempo Short Award är vårt pris för kortfilm (max 30 min). Prissumma på 25 000 kronor delas ut i samarbete med Svenska Filminstitutet. Vi uppmuntrar här till spännande form och innovation och vill se filmer som på bästa sätt berättar starka historier i det korta formatet. Vi vill också betona att TSA vänder sig till professionella filmskapare som har gjort minst en kortfilm innan. För oetablerade filmare rekommenderar vi anmälan till New Doc. Deadline 15 november.

Anmälan!
Tävlingsregler_TSA_2020

Öppen är också anmälan till Tempos talangpris New Doc. Priset är på 40 000 kronor och tilldelas en ny lovande regissör. Priset har ingen åldersgräns eller längdkrav.

New Doc delas ut i samarbete med Filmbasen/Film Stockholm, FilmCloud/Kultur i Väst, Film i Dalarna, Film i Öst, Film i Västernorrland, Filmregion Sydost och Kultur i Halland – Film. Deadline 15 november.

Anmälan!
Tävlingsregler_newdoc_2020

För frågor kontakta:
Lisa Taube

lisa.taube@tempofestival.se

Festivalchef

Leave a Reply