Tiny Tempo 2021 - dokumentärer för barn och unga

Välkommen!

Äntligen slår vi upp dörrarna för Tiny Tempo, en dokumentärfestival som riktar sig till barn och unga! Vi vill se till att även den yngre publiken får ta del av andra verkligheter än den egna och hoppas väcka frågor, funderingar och bidra med både inspiration och kunskap under några intensiva dagar under september 2021. Festivalen bjuder på skolbiovisningar under veckodagarna och publika programpunkter under helgen och vi håller till på biograferna Zita och Skärisbiografen.

Ta chansen att följa med till Egyptens tyngdlyftningsvärld, till en av världens största fotbollscuper och till en kinesisk biodlares vardag. Vi bjuder på klassiker och nya dokumentärer och både film och radio. Missa till exempel inte smygpremiären på Barnradions podd BOVAR OCH BROTT lördag den 18 september.

När vi skriver denna text vet vi inte hur hösten och skolstarten kommer att påverka smittspridningen och givetvis kommer vi att förhålla oss till de restriktioner som gäller när festivalen äger rum. Men som det ser ut nu kommer vi att välkomna publik på våra två festivalbiografer. Även om denna märkliga tid har lärt oss att använda smarta digitala tjänster så vill vi erbjuda programmet på plats – i verkligheten!

Biljetterna till de publika visningarna kostar 50 kronor och bokas på respektive biografs hemsida från 1 september. Radioprogrammet i Skärisbiografens lyssningslounge är gratis, men bokning krävs.

ZITA

SKÄRISBIOGRAFEN

PROGRAM

Publikt program

Skolbio

Press

SCHEMA

Här hittar du schema för de publika visningarna. Är du lärare och vill veta mer kan du läsa mer på sektionen skolbio.

Mer om programpunkterna nedan hittar du på sektionen publikt program.

Lördag 18 sept
ZITA 1
11.00 Kids Cup

SKÄRISBIOGRAFENS LYSSNINGSLOUNGE
13.15 Bovar och brott + Historierummet

ZITA 1
14.00 Kortfilmspaket högstadiet

Söndag 19 sept
ZITA 1
11.00 Tungskärarna

14.00 Kortfilmspaket mellanstadiet

SKÄRISBIOGRAFEN
13.15 Kids Cup

17.15 Lift like a girl

Finansiärer

Tiny Tempo skulle inte kunna arrangeras utan våra finansiärer:

Med stöd från Stockholms Stad.

Visas på

Tack till