Tempo-bloggare 2015

Vi är stolta över att presentera Tempo Dokumentärfestivals bloggare 2015! Här hittar du länkar och presentationer till årets representanter ute i bloggosfären. Bloggarna kommer fortlöpande att rapportera inför och under festivalen, komma med tips, recensioner och annat smått och gott! Mycket nöje!

Tjejfilm blogg1 

Lisa Forslund från nätverket Tjejfilm är själv filmskapare och är intresserad av det dokumentära berättandet, vem berättar om vem och vem berättas det för? Hon är i egenskap av att själv göra film intresserad processen och människorna bakom filmerna. Ni kommer få läsa om regissörerna och producenterna och rapportera om de möten hon förhoppningsvis kommer få med dem som gjort filmerna hon skriver om. 

Anmälan för lång- och kortfilm nu öppen!

Anmälan till Tempo Documentary Award och Tempo Short Award är nu öppen! Läs mer om tävlingarna och hur då anmäler dig här. Deadline för anmälan är 13 november.

Tempo Pitch och Short Dox Radio

Tempos tävlingar för projekt i utvecklingsfasen och för korta radiodokumentärer är två av festivalens mest populära programpunkter. Anmälan öppnar senare i höst.

Anmälan till New Doc är nu öppen!

New Doc är sektionen för dig som är ny inom dokumentärbranschen, oavsett ålder! Här letar vi efter nya spännande röster som tillför någonting unikt till genren. Läs mer och anmäl dig här!

Köp ackreditering till early bird-pris!

Lång framförhållning? Köp din branschackreditering redan nu till early bird-pris! Fram till årsskiftet kan du fynda ackreditering för endast 500 sek (ex moms), ordinarie pris 700 sek. Anmäl dig!

Tempo på Instagram

Läs mer!