fbpx

Stockholms Konstnärliga Högskola : Work In Progress Masterstudenter

Studenterna i Dokumentära processer vid Stockholms Konstnärliga Högskola (SKH) presenterar sina masterprojekt. Upplägget är sju minuter presentation och sju minuter för bransch och publik att ställa frågor för att sedan ha chansen att nätverka med varandra. Studenterna har arbetat med sina projekt i två år och är nu i slutstadiet av produktionen. Projekten kommer presenteras i sin helhet i juni under examinationen på SKH. (På engelska)

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här