Twenty Feet from Stardom

Miljontals människor har hört deras röster men ingen vet vad de heter. I Twenty Feet from Stardom lyser strålkastarna på bakgrundssångarna till några av 2000­-talets största artister. Det är en hyllning till de som byggt en karriär på att harmonisera med andra, en skildring av konflikter, uppoffringar och belöning.Vi får ta del av unika historier om vad det innebär att tillbringa livet i skuggan av berömmelse.

 

Anmälan för lång- och kortfilm nu öppen!

Anmälan till Tempo Documentary Award och Tempo Short Award är nu öppen! Läs mer om tävlingarna och hur då anmäler dig här. Deadline för anmälan är 13 november.

Tempo Pitch och Short Dox Radio

Tempos tävlingar för projekt i utvecklingsfasen och för korta radiodokumentärer är två av festivalens mest populära programpunkter. Anmälan öppnar senare i höst.

Anmälan till New Doc är nu öppen!

New Doc är sektionen för dig som är ny inom dokumentärbranschen, oavsett ålder! Här letar vi efter nya spännande röster som tillför någonting unikt till genren. Läs mer och anmäl dig här!

Köp ackreditering till early bird-pris!

Lång framförhållning? Köp din branschackreditering redan nu till early bird-pris! Fram till årsskiftet kan du fynda ackreditering för endast 500 sek (ex moms), ordinarie pris 700 sek. Anmäl dig!