fbpx

TSA 2

Tävlingen för Sveriges bästa dokumentär i kortformat stöds av Svenska Filminstitutet och ger vinnaren 25 000 kronor. Filmerna tävlar också om Tempo Sound Award som arrangeras tillsammans med Momento Studio. Filmerna visas i två block med en biljett för varje block.

I TSA block 2 visas: A Legacy Of Horses, Coming back is not the same as staying, Park, Rocky, Rötter, Sällskapet

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här