fbpx

TEMPO PITCH

Få en smygtitt på morgondagens filmer redan idag! Se filmteamen pitcha sina nya projekt på Teater Lederman inför publik och en panel med utvalda experter från branschen.

Vinnande projekt tilldelas 90000 i samarbete med SVT, Film Capital Stockholm och Svenska Filminstitutet. Pitchen leds av Camilla Larsson.

Tempo Pitch är gratis för alla med medlemskort!

PROJEKT 2019:

KEEPING ABREAST
Ika Johannesson

HEMLIGHETEN
Viktor Nordenskiöld & Dylan Williams

STAN THE STANDARD MAN
Daniel Pynnönen, Emelie Jönsson, Tomas Stark & Erik Lavesson

MIRAKLET I GULLSPÅNG
Maria Fredriksson

LA VIDA ES UN MUSICAL
Patty Pajak & Karolina Pajak

FJÄLLMORDET
Jesper Bergom-Larsson & Johan Palmgren

AGE
Marina-Evelina Cracana, Oscar Hedin & Åsa Ekman

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!