fbpx

TEMPO IMPACT CONFERENCE

Fredagen den 8:e mars bjuder vi för andra gången in till Tempo Impact Conference – en heldag om att göra intryck och avtryck. Det blir viktigare och viktigare för en filmskapare att ägna sig åt impact production och outreach och vi tittar närmare på hur detta arbete kan struktureras, utföras och inte minst finansieras.

Hör från fler experter inom branschen. Bland annat berättar Postkodstiftelsen om hur de i sin verksamhet engagerar sig i olika projekt och Anna J Ljungmark presenterar Doc Lounge Impact Hub som startade 2018. Heldagen ingår i branschackrediteringen, dock är anmälan via obligatorisk. Anmäl dig här!

För den som enbart hinner delta denna fredag går det att ackreditera sig enbart till Tempo Impact Conference till en kostnad av 250 kronor. Köp din biljett här!

Konferensen arrangeras i samarbete med Film Capital Stockholm på Teater Lederman, Gästrikegatan 13, 08:45 – 15:15. Dagens moderator är Karin Ekberg.

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!