Stop the Pounding Heart

Sara är den äldsta dottern i en bibeltrogen religiös familj i den amerikanska södern. Ett annalkande arrangerat äktenskap och försiktiga men oväntade känslor för fel person får henne att ifrågasätta sitt liv och den framtid som andra har bestämt åt henne. Med omsorg och empati visar Roberto Minervini oss Saras känslomässiga kamp och den isolerade värld hon lever i, behärskad och vild, grotesk och vacker. En bild av USA långt bortom mediebevakningen, fylld med get­farmare, rodeopojkar, skjutvapen och gudatro.

Anmälan för lång- och kortfilm nu öppen!

Anmälan till Tempo Documentary Award och Tempo Short Award är nu öppen! Läs mer om tävlingarna och hur då anmäler dig här. Deadline för anmälan är 13 november.

Tempo Pitch och Short Dox Radio

Tempos tävlingar för projekt i utvecklingsfasen och för korta radiodokumentärer är två av festivalens mest populära programpunkter. Anmälan öppnar senare i höst.

Anmälan till New Doc är nu öppen!

New Doc är sektionen för dig som är ny inom dokumentärbranschen, oavsett ålder! Här letar vi efter nya spännande röster som tillför någonting unikt till genren. Läs mer och anmäl dig här!

Köp ackreditering till early bird-pris!

Lång framförhållning? Köp din branschackreditering redan nu till early bird-pris! Fram till årsskiftet kan du fynda ackreditering för endast 500 sek (ex moms), ordinarie pris 700 sek. Anmäl dig!