fbpx

SOUND SECRETS

Dokumentära processer präglas ofta av ett tålmodigt väntande på ”rätt citat”. Men vad händer när man gör tvärtom och låter slumpen styra urvalet? Tempo: Sound Secrets är ett ljudexperiment som genomförs av: StDH/SKH:s radiostudenter i åk. 3, efter ett koncept av ljudkonstnären Jenny Sunesson där dolda mikrofoner används för att ”fånga ljuden som inte kan fångas”. All inspelning sker i hemlighet på och kring festivalen.

Tempo: Sound Secrets… Kom och lyssna – fastnade du “på bandet”?

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!