fbpx

SCREWBALL

I denna true crime-komedi med soliga Florida som kuliss träffar vi den ökände Anthony Bosch som distribuerat steroider till några av de största baseballstjärnorna i USA. I jakten på den perfekta kroppen, söker sig kändisar och allt fler vanliga människor till prestationshöjande medel. En av dem är Porter Fischer, en självutnämnd professionell solarieanvändare som gärna vill se ut som Sylvester Stallone.

När Fischer träffar Bosch blir han förförd av charm och smicker. I tron om att han investerar i en legitim skönhetsklinik skriver han en check på 4000 dollar till Anthony Bosch. Snart förstår han att något inte står rätt till och börjar luska i patientjournalerna. Till sin förvåning upptäcker han att den högst betalde baseballspelaren genom tiderna, Alex Rodriguez, finns med bland klinikens kunder. Historien i filmen gestaltas på ett komiskt sätt av barnskådespelare.

 

Missa inte Billy Corbens masterclass tisdag 5 mars 10.00 på Teater Lederman.

 

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!