fbpx

Rocky

Med drömska, animerade inslag är Rocky ett finstämt porträtt av att vara ung idag. I en värld där skolan, hemmet och hemstaden inte behöver vara allt utan där hela världen kan finnas i ditt rum, på andra sidan datorn. Rocky är 15 år och har slutat gå i skolan. Han går sällan ut, träffar inga kompisar och är uppe hela nätterna och spelar dataspel. Hela hans sociala liv finns på nätet. När Rocky börjar prata med Jackson från Arizona så påbörjas en resa som kommer att förändra hans liv.

Visas tillsammans med A Legacy of Horses, Coming back is not the same as staying, Park, Rötter, Sällskapet i TSA block 2.

Regissörsbesök!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här