fbpx

P3 HISTORIA LIVE PÅ SCEN!

P3 Historia är en av Sveriges största poddar. Sedan 2017 släpper Sveriges Radio varannan vecka nya avsnitt om historiens mest intressanta personer, berättade på ett spännande och medryckande sätt. Ett av de första avsnitten som släpptes var historien om Bonnie och Clyde. Nu finns möjligheten att se hela detta avsnitt framföras live! Medverkande på scen: Cecilia Düringer och Navid Bavey.

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här