fbpx

NU FINNS JAG IGEN

Felizia är en ung tjej som på fritiden tränar före detta missbrukare i fotboll. Gatans lag hjälper både henne och spelarna att behålla sin drogfrihet genom att vara en stabil plats för gemenskap där man också kan utbyta erfarenheter. Felizia har lämnat ett tungt missbruk bakom sig och vill nu finnas till för sina småsyskon och fotbollslaget. Det nyktra livet är både starkt och skört, vetskapen om att hon kan förlora allt hon byggt upp ger Felizia kraften att kämpa vidare. De yttre faktorerna spelar ingen roll, det är insidan man måste jobba på, menar hon.

Visas tillsammans med Horan, Motion mot huvudduk, The American Dream och Pappa i New Doc 3.

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!