fbpx

Möt HDK-Valands Studenter

Studenter från årskurs ett på kandidatprogrammet i film vid HDK-Valand, Göteborgs universitet och utbytesstudenter från University of Witwatersrand i Johannesburg i Sydafrika bjuder in till samtal kring sina filmiska arbeten. De befinner sig mitt i undersökningar kring olika frågor och tematiker med hjälp av dokumentära metoder och verktyg. Under detta seminarium får du en inblick i hur de arbetar och tänker. (På engelska)

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här