fbpx

Miraklet i Gullspång

När norska Olaug säljer sin semesterlägenhet i Sverige får hon sitt livs chock – och lika förbluffade blir köparen May och hennes syster Kari, när de tre möts på mäklarkontoret. Olaug är kusligt lik Mays och Karis döda storasyster, och snart är en mörk familjehemlighet avslöjad.

 

Miraklet i Gullspång vann Tempo Pitch 2019.

 

Medverkande: Maria Fredriksson (regissör)

Moderator: Ivana Lalovic

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här