fbpx

Metamorfos

Sven och Tage bor tillsammans i sin ”man cave” och verkar trivas väldigt bra med tillvaron. De konstaterar att de har hållit ut mycket längre än andra kompisar som bott ihop. Hemmalivet består av fester, tv-spel, röka gräs och ha roligt tillsammans. Men en förändring hägrar vid horisonten. Tage ska flytta ihop med Clara och en ny era ska ta vid, på varsitt håll för de två vännerna. Vi får följa nedmonteringen av det gemensamma hemmet och förväntningar som blandas med en viss osäkerhet kring framtiden.

Visas tillsammans med Lihkku!, Skräpytan, Veronica Bergan, Vägskäl i New Doc 2.

Regissörbesök!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här