fbpx

HORAN

Baserat på intervjuer med ett flertal tjejer som säljer sex låter regissören ett porträtt av människorna bakom epitetet ”hora” växa fram. Är hora något en gör eller något en är? Vilka är torskarna och varför köper de sex? Berättarrösten samlar minnen från äckliga rika sadister, männen med en längtan efter kravlös närhet och de som utger sig för att vilja stötta en ung tjej men som ändå utnyttjar henne för sin egen njutning. Röster inifrån som ärligt och smärtsamt ger en varierad bild av att sälja sex.

Visas tillsammans med Nu finns jag igen, Motion mot huvudduk, The American Dream och Pappa i New Doc 3.

 

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!