fbpx

En dag ska du få veta

När Kian är sex år gammal börjar hans pappa hålla föreläsningar i skolor om sina erfarenheter från Nazitysklands koncentrationsläger. Pappans trauma blir en del av deras vardag och något som är ständigt närvarande. Allt eftersom åren går börjar Kian fundera på hur han kan bevara minnet av sin pappa. En dag ska du få veta är ett personligt och varmt porträtt av såväl en kärleksfull pappa som ett av de sista levande ögonvittnena från Förintelsen.

Visas tillsammans med Min relation till vuxna män, Oceaner av tid, Röster om vår tid i TSA block 1.

Regissörbesök!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här