fbpx

CHEF FLYNN

Medan många andra tonåringar sitter hemma och spelar tv-spel så driver Flynn McGarry en egen liten restaurang i familjens vardagsrum. Genom stor medial uppmärksamhet för den unga gourmetkocken, växer Flynn ur sitt hobbykök och får möjlighet att visa prov på sina kunskaper hos några av sina idoler.

Samtidigt möter han motstånd från människor som anser att han bara är en privilegierad tonåring som tar uppmärksamhet från ”riktiga” kockar, men Flynn är bestämd om att utmana hierarkin i den kulinariska världen.

Filmen serveras med vegetariska snittar komponerade av Sveriges egna kockunderbarn från Internationella Hotell- och Restaurangskolan.

Visning med mat endast på Teater Lederman. Biljettpris: 140 kronor inkl snittar. Medlemskort behövs ej till denna visning!

 

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!