fbpx

Case studies: ”Hjärtats tidtabell” och ”Excess Will Save Us” (Ersätter Masterclass: Nicolas Philibert)

Masterclassen med Nicolas Philibert är tyvärr inställd och ersätts med:

Kort film, stora berättelser
Ta chansen att göra en djupdykningen i ett par av de nominerade kortfilmerna till Tempo Short Award. Vi ser ”Hjärtats tidtabell” och ”Excess Will Save Us”, två filmer som genom två mikrokosmos förmedlar stora universella känslor. Möt personerna bakom filmerna och få möjlighet att höra mer om deras process och konsten att berätta det stora i ett kort format.
Medverkande: Lisa Partby, Morgane Dziurla-Petit och Fredrik Lange. Moderator: Melissa Lindgren

 

Hjärtats Tidtabell – I Centrum av Sankt Petersburg –Lisa Partby

Excess Will Save Us by Morgane Dziurla-Petit

 

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här