Bita ihop

Astrid är 12 år och tränar backhoppning tillsammans med andra tjejer i samma ålder. Hoppbacken är isig, det är kallt och en dag inträffar det som alla är rädda för, en tjej i laget faller i landningen. Astrid står ensam vid liften och ser sin vän åka iväg med ambulans. Efter en inre kamp med motstridiga känslor bestämmer sig Astrid ändå för att ta sig upp på avsatsen igen. Bita ihop är en film om strävan och att utsätta sig för situa­tioner man egentligen är rädd för.

(visas tillsammans med Årsringar, Independence Day och Männen från Vidsel i New Doc block 1) 

Anmälan för lång- och kortfilm nu öppen!

Anmälan till Tempo Documentary Award och Tempo Short Award är nu öppen! Läs mer om tävlingarna och hur då anmäler dig här. Deadline för anmälan är 13 november.

Tempo Pitch och Short Dox Radio

Tempos tävlingar för projekt i utvecklingsfasen och för korta radiodokumentärer är två av festivalens mest populära programpunkter. Anmälan öppnar senare i höst.

Anmälan till New Doc är nu öppen!

New Doc är sektionen för dig som är ny inom dokumentärbranschen, oavsett ålder! Här letar vi efter nya spännande röster som tillför någonting unikt till genren. Läs mer och anmäl dig här!

Köp ackreditering till early bird-pris!

Lång framförhållning? Köp din branschackreditering redan nu till early bird-pris! Fram till årsskiftet kan du fynda ackreditering för endast 500 sek (ex moms), ordinarie pris 700 sek. Anmäl dig!