fbpx

Skådespelaren Marga Pettersson i Audioramas studio. Foto: Marcus Wrangö

Audiorama: When you hear hooves – Look for zebras

En historia baserad på en mailkonversation mellan Marga Pettersson och Annika Östberg som fick livstid för mord i Kalifornien, USA. 2011 frigavs hon och kunde återvända hem till Sverige. Skådespelare: Marga Pettersson, Johan Holmberg. Komposition: Marcus Wrangö. (På engelska)

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här