fbpx

6 Degrees of Mustafa Arhan

Uppbyggd som en thriller leks det med sanning och osanning i Axel Peterséns nya film. Svindlare, vem är det? Petersén, tidigare bakom spelfilmer som »Avalon« och »Under pyramiden«, som också vågar blanda »realitet« med fiktion, möter här matthandlaren och den tidigare generalkonsuln Mustafa Arhan i sitt hus i Malmö. Liksom hans goda socitetetsvän Lars Hector. Han som inte vill lura någon, har nu blivit utsatt för ett bedrägeri. Men vad är sant och vad är falskt? Vem är svindlare? Lekfullhet och allvar på ett underbart svajande sätt.

(Visas tillsammans med Svenskarna, Brev till Sverige och Köttbussen i TSA block 1) Regissörsbesök!

 

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik. I år med tema familj och gräsrotsrörelser med filmer från Ukraina, Brasilien, Mexiko och Sverige. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på radiodokumentärer från hela världen tillsammans med Radio Atlas eller bli höra de bästa ljudberättelserna under 3 minuter i Short Dox Radio? Läs om om samtliga programpunkter här!

Vill du vara volontär på Tempo 2020?

Vill du vara med och skapa Sveriges största festival för dokumentära uttryck? Bli volontär på årets upplaga av Tempo dokumentärfestival! Vi söker nu entusiastiska volontärer som kan hjälpa oss under festivalen som äger rum mellan den 2-8 mars. Läs mer här