fbpx

B2B DOC – PRODUCERS MEET PRODUCERS

Baltic to Black Sea Documentary Network (B2B Doc) är en plattform för samproduktion mellan dokumentärfilmare i länderna mellan Östersjön och Svarta havet. B2B Doc hjälper filmare i forna sovjetländer att nå ut på den internationella marknaden i samproduktion med europeiska producenter. B2B Doc bedriver utbildning bland annat i manusutveckling, trailerproduktion och rough cuts, samt pitchträning för att anpassa filmprojekt till den internationella marknaden. Tillsammans med Tempo arrangerar B2B Doc ett Producers meet Producers-program, där ett antal filmprojekt som aktivt deltar i nätverket kommer att pitcha inför en internationell professionell publik.

Mer information finns på b2bdoc.se och Facebook.

Hör upp! Här är Tempos ljudprogram!

Som vanligt är Tempo fullspäckat med spännande ljudpunkter. Vad sägs om att lyssna på hemligheter tillsammans med Alice i Underlandet eller bli het på gröten i vårt Radio Dark Room? Tillbaka är även en favorit-i-repris: Sound Souna! Läs om om samtliga programpunkter här!

Politik i fokus

Tillsammans med Arena Idé bjuder vi in till filmvisning och samtal om politik i år med fokus på högerpopulism i Ungern, Brasilien och Italien. Vi får också följa vår kontroversiella utrikesminister Margot Wallström samt träffa avhoppare från extremistorganisationer i Karen Winthers senaste film Exit. Läs mer om alla filmer och samtal här!

Fira 8 mars med Tempo!

Tempo ägnar den 8 mars till att visa filmer och dokumentära verk av och om kvinnor och transpersoner. I samband med dagen vill vi uppmärksamma allt arbete som görs för att stötta kvinnor och barn i utsatthet. Tempo tipsar om tre organisationer som du kan stödja. Kolla här!