Hoppa till innehåll

Festivalen är en arena för alla slags frågeställningar och samtal. Vi tillåter inte någon typ av nedlåtande kommentarer i våra sociala medier flöden, vill du veta mer om våra policys hör av er till oss på info@tempofestival.se. Vi har följande regler på våra biografer och visningsplatser och under våra filmvisningar och övriga programpunkter. 

Vi tillåter inte:
– nedlåtande kommentarer om att en person eller grupp.  
– hat mot minoriteter, t.ex. etniska och religiösa minoriteter, HBTQ-personer eller människor med olika former av funktionsnedsättning/-variation
– någon form av rasism och främlingsfientlighet
– olämpligt eller stötande språk
– hot
– personangrepp
– övriga trakasserier

Det är inte tillåtet med upprepade högljudda kommentarer som stör de andra biobesökarna. 

Vi tillåter inte att ni fotograferar eller filmar inne i biograferna eller under filmvisningen, varken bioduken eller andra biobesökare. 

Att demonstrera med banderoller eller plakat eller att dela ut flygblad är inte heller tillåtet i biograferna eller under filmvisningen. 

Tempo Dokumentärfestival kan komma att avlägsna personer som bryter våra regler. Om du vid upprepade tillfällen bryter mot våra riktlinjer kan du även riskera att få ditt festivalpass indraget. 

Utifrån rådande säkerhetsläge kan vi komma att be dig visa innehållet i din väska och neka dig som besökare att ta med väskor större än handväska in i salongen eller till visningsplatsen.