Personal

Konstnärlig ledare/ Agneta Mogren
Programchef/ Melissa Lindgren
Festivalproducent/ Johanna Prack

Producent  – seminarier och bransch/ Ulrika Bandeira

Kommunikationschef/ Sara Henrikson

Målgruppsansvarig/ Daniella Mir

Redaktör/ Henric Tiselius

Redaktör TDAChristina Höglund
Redaktör TSA och New Doc/ Daniella Mir

Pitchkoordinatorer/ Melissa Lindgren & Johanna Prack

Filmkoordinator/ Madlen Schneps

Controller/ Sanna Ericsson

Webb- sociala medieredaktör/ Malin Bernalt

Webbassistent/ Emilie Victorin

Gästkoordinator/ Sigrid Hadenius Svendottir

Gästassistent/ Maria Smushkova

Volontärkoordinator/ Sofia Carlevi
Tempo meet-up koordinator och prisgalaproducent/ Matilda Mattisson

Pressdisk- och ackrediteringsansvarig/ Alejandra Cerda

Grafisk form och layout/ Fredrik Nilsson
Webbproduktion/ Earth People
Annonser/ Sara Henrikson
Skolbiokoordinator/ Sanna Ericsson
Praktikant/ Linnea Kindvall

Fotograf/Katriina Mäkinen

Vinjett/ Martina Carlstedt

Trailer/ Swedish Frames

Styrelse Tempo Dokumentärfestival/ Yvonne Rock,(ordförande), Ahmed Abdirahman, Mario Adamsson, Bengt Bok, Anne-Marie Söhrman Fermelin, Anna J Ljungmark, Agneta Mogren,  Babak Shermond och Melissa Lindgren (suppleant).

 

Årets vinnare på Tempo Dokumentärfestival!

Vinnarna i de olika tävlingarna på Tempo Dokumentärfestivals artonde upplaga är nu utsedda. Totalt delades sex priser och tre hedersomnämnanden ut på prisgalan, som på lördagskvällen hölls i lokalerna hos Teater Tre i Stockholm. Flera av dokumentärerna presenteras i dagens program. Läs mer om årets vinnare här!

Sista dagen på Tempo!

Idag är det sista dagen för Tempo Dokumentärfestival! Söndagens program bjuder bland annat på den gripande filmen Efter Inez som skildrar ett par som förlorar sitt nyfödda barn, filmen vann även årets pris för Tempo Documentary Award. Under dagen visas även Miss Kiet's Children och Radikalslöjdaren som båda kommer ha ett efterföljande Q&A med regissörerna. Detta och mycket mer under Söndagens program. Så, sjunk ner i biosalongen och avnjut en sista dag med dokumentärfilm!  

Hitta kärleken i Stockholms sexigaste lagerlokal

Alma Har’el är tillbaka med den kärlekstörstande »Love True« om förälskelsens hoppfullhet och förkrossande svek. Som en hyllning till alla er hopplösa romantiker där ute har Tempo teamat upp med Doc Lounge Stockholm för att skapa en unik filmupplevelse utöver det vanliga. Ta chansen att se »Love True« på Morfar Ginko, och kanske bli förälskad på nytt? Efter visningen bjuder vi in till bar, musik och möjlighet att testa pole dancing. Läs mer om filmen här. 

Filmfrukost med ryska aktivister

Börja dagen med en dokumentär filmfrukost, avnjuten i Bio Rios sköna biostolar. Möt ryska aktivister som fängslats för sina politiska åsikter i ett allt hårdnande Ryssland. I filmen »It’s Getting Dark« får vi följa familjer som försöker upprätta ett normalt liv i frånvaron av en älskad mamma eller pappa. Putin vill skrämma till tystnad, men många vågar ändå trotsa och bjuda ett starkt motstånd. Den ryska regissören Olga Kravets och människorättsförsvararen och journalisten Zoja Svetova är på plats för samtal efter visningen. Arrangeras i samarbete med Östgruppen och med stöd av Svenska institutet. Läs mer  här.

Tempo på Instagram

Läs mer!