• Dag

  onsdag 9 mars

  Tid

  14.00

  Var

  Teater Tre

 • B2B Doc – Filmarbete och mänskliga rättigheter i Belarus

  B2B Doc bjuder in till ett panelsamtal om situationen i Belarus. Två filmskapare från Belarus är inbjudna till samtalet; regissören Aliaksei Paluyan vars film Courage är en del av Tempos program och producent Volia Chajkouskaya som producerar dokumentärfilmer och arrangerar filmfestivalen Nordic Lights i Belarus. Representanter från svenska organisationer som stödjer arbete med mänskliga rättigheter i Belarus kommer också att delta i diskussionen.

  Moderator: Malcolm Dixelius, journalist och dokumentärfilmare och en av grundarna till B2B Dox. Även Martin Uggla (Östgruppen) och Benedicte Berner (Civil Rights Defenders) deltar i panelen.

  B2B Doc – Baltic to Black Sea Documentary Network – erbjuder kreativ handledning och hjälp med projektutveckling till dokumentärfilmskapare från Belarus, Ukraina, Moldavien, Georgien, Armenien, Azerbaijan och Ryssland.

  För att ta del av seminariet behövs ackreditering eller medlemskort. Entré i mån av plats (ackreditering ger förtur), ingen förbokning är möjlig. Läs mer på vår branschsida.

  Onsdag 9 mars 14.00 Teater Tre

  • Festivalsektion

   Seminarier

  Sektioner

  Bio Aspen

  Bio Bristol

  Capitol

  Indio Cinema

  Mångkulturellt centrum

  Reflexen

  Victoria

  Zita

  Bransch

  Film

  Foto

  Ljud

  Övrigt

  Scen

  Master Classes

  Mingel

  Seminarier

  Tempo Pitch

  Work in progress

  Alla (A till Ö)

  Biografer

  Kategorier

  Music & Arts

  New Doc

  Specialvisning

  Stefan Jarl International Documentary Award

  Tempo Documentary Award

  Tempo Short Award

  Top Docs