• Dag

  onsdag 9 mars

  Tid

  14.00

  Var

  Teater Tre

 • B2B Doc – Filmarbete och mänskliga rättigheter i Belarus

  B2B Doc bjuder in till ett panelsamtal om situationen i Belarus. Två filmskapare från Belarus är inbjudna till samtalet; regissören Aliaksei Paluyan vars film Courage är en del av Tempos program och producent Volia Chajkouskaya som producerar dokumentärfilmer och arrangerar filmfestivalen Nordic Lights i Belarus. Representanter från svenska organisationer som stödjer arbete med mänskliga rättigheter i Belarus kommer också att delta i diskussionen.

  Moderator: Malcolm Dixelius, journalist och dokumentärfilmare och en av grundarna till B2B Dox. Även Martin Uggla (Östgruppen) och Benedicte Berner (Civil Rights Defenders) deltar i panelen.

  B2B Doc – Baltic to Black Sea Documentary Network – erbjuder kreativ handledning och hjälp med projektutveckling till dokumentärfilmskapare från Belarus, Ukraina, Moldavien, Georgien, Armenien, Azerbaijan och Ryssland.

  För att ta del av seminariet behövs ackreditering eller medlemskort. Entré i mån av plats (ackreditering ger förtur), ingen förbokning är möjlig. Läs mer på vår branschsida.

  Onsdag 9 mars 14.00 Teater Tre

  • Festivalsektion

   Seminarier

  Sektioner

  Reflexen

  Victoria

  Zita

  Bransch

  Film

  Foto

  Ljud

  Övrigt

  Scen

  Master Classes

  Mingel

  Seminarier

  Tempo Pitch

  Work in progress

  Alla (A till Ö)

  Biografer

  Kategorier

  Music & Arts

  New Doc

  Specialvisning

  Stefan Jarl International Documentary Award

  Tempo Documentary Award

  Tempo Short Award

  Top Docs