Mer än 40 dokumentärer direkt hem till dig! Köp ditt digitalpass idag.

Festivalen 2021

Välkommen till den 22:a upplagan av Sveriges största dokumentärfestival 8 - 14 mars 2021. I år är hela festivalen digital och temat är TEMPO FLYTTAR HEM.

Biljetter

I år är ingenting som vanligt och festivalen kommer att kunna ses digitalt, i hela Sverige!
Du köper ditt digitala pass här och med det får du tillgång till festivalens hela filmprogram. Precis som under en vanlig festival så har filmerna olika premiärdatum. Därefter ligger filmen tillgänglig i 48 timmar. Pris för festivalpasset är 260 kronor, 200 för dem som redan är prenumeranter på Draken Film.
Från att festivalen startar 8 mars kommer det finnas möjlighet att köpa pass för enbart ett dygn.

Hur du tar del av ljudprogrammet, fotoprogrammet och specialvisningar kan du se i anslutning till respektive programtext, se programmet här.
Vi hoppas fortfarande på att kunna erbjuda ett begränsat antal platser på fysiska visningar. Håll utkik här på hemsidan efter uppdaterad information även om detta!

För dig som vill ta del av seminarieprogrammet, works in progress och Tempo Pitch krävs en ackreditering till festivalen. Ackrediteringen kostar 625 kronor (inkl moms) och inkluderar då det digitala filmprogrammet. Läs mer om vad som ingår i ackrediteringen och hur du köper den under rubriken Bransch.